Pozdravljeni dijaki zaključnega letnika,

verjetno pozorno spremljate obvestila o odprtju šol in tudi dijaških domov. Tudi v našem dijaškem domu vam bomo omogočili bivanje med pripravami in opravljanjem mature, od 18. maja 2020 dalje.

Kmalu boste seznanjeni z urnikom priprav v šoli. Iz dijaškega doma pa vam sporočamo, da vam bomo, na podlagi protiepidemijskih ukrepov, omogočili bivanje po en dijak v sobi. Po usmeritvah bo izpeljana tudi prehrana. Uporabljati boste morali osebno zaščitno opremo – maske, skrbeti za redno razkuževanje rok in za vzdrževanje medsebojne razdalje med 1,5 do 2 m.

Potrebujemo vaše obvestilo o tem ali in boste v času priprav in opravljanja mature bivali v dijaškem domu. Sporočite do torka, 12. maja 2020, na e-naslov: karmen.lemut@ss-venopilon.si.

Navedite vaše ime in priimek, vašega matičnega vzgojitelja in št. sobe, kjer ste do sedaj bivali.

Če v domu ne boste več bivali, pa ste 18. maja 2020 po pouku, dolžni sobo izprazniti vaših stvari, ustrezno odstraniti vse kar je nalepljeno po stenah in opremi, sporočiti morebitne poškodbe na opremi, oddati prevleke za posteljnino in vzgojitejem oddati ključe.

Vprašajte, če potrebujete dodatna pojasnila.

Vzgojitelji

Deli
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this page