Spoštovani domski dijaki in njihovi starši,

kot verjetno spremljate obveščanje o protiepidemijskih ukrepih, se z 18. majem 2020 ponovno odprejo vrata dijaških domov za domske dijake iz 4. letnikov. Ti bodo razporejeni v sobah po eden. Ker so trenutno v našem dijaškem domu sobe zasedene še z vašimi stvarmi, vsem tem dijakom ne moremo omogočiti dovolj sob, po zahtevah protiepidemijskih ukrepov.

Zato vas pozivamo, da pridete v dijaški dom po svoje stvari v TOREK, 12. maja 2020, od 13.00 do 19.00 ali v SREDO, 13. maja 2020, od 10.00 do 16.00.

OBVEZNA je najava vašega prihoda in sicer SPOROČITE na e-naslov: karmen.lemut@ss-venopilon.si:
ime in priimek DIJAKA,
– ŠTEVIKA SOBE v dijaškem domu, kjer je bil dijak nastanjen
– ime in priimek VZGOJITELJA VAŠE VZGOJNE SKUPINE,
– predviden DAN in URO PRIHODA po stvari.

Dragi starši in dijaki, predlagamo vam, da se že pred prihodom dobro organizirate, prinesete dovolj embalaže (vreč), da odnesete morebitno posteljnino, oblačila, šolske potrebščine in ostale stvari, ki jih je vaš otrok pustil v sobi našega dijaškega doma, da bo akcija tudi ustrezno hitro potekala. Vsi skupaj bomo poskrbeli, da v domu ne bo po nepotrebnem nastajala kolona čakajočih in s tem večja možnost okužb.

Prosimo, da se ob prihodu v dijaški dom držite potrebne medsebojne razdalje 1,5 do 2m, da nosite maske in si ustrezno razkužite roke.
Vaš prihod najavite zaposlenemu, ki vas bo pričakal v avli dijaškega doma.

Če vas še kaj skrbi, napišite sporočilo vodji doma, gospe Karmen Lemut.

Vzgojitelji

Deli
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this page