PRIPRAVE NA DOMIJADO 2012

Za organizacijo letošnje Domijade smo zadolženi dijaški domovi iz  primorske regije. Nismo le organizatorji ampak bomo tudi aktivno sodelovali. Nekateri, ki so uspešni na športnem področju, so si prek tekmovanj izborili mesto na Domijadi, drugi, ki so na športnem malo manj uspešni, pa so se lahko poizkusili na drugih področjih, npr. na likovnem in si s tem odprli pot na Roglo.

 

A ker smo, kot že rečeno, soorganizatorji letošnje Domijade se priprave s tem niso zaključile, pač pa so se šele dobro začele. Najprej smo si ogledali izdelke, ki so nam jih poslali iz različnih domov, nato smo začeli zbirati informacije in sodelovati z drugimi domovi, ki sodelujejo pri organizaciji. Ko so vzgojitelji našli skupno besedo pri pomembnih stvareh, se je lahko vse skupaj resno začelo. Sledila je izbira voditeljev ter zbiranje točk, ki bodo nastopile in nam popestrile dva dneva, ki jih bomo preživeli na Rogli. Vse skupaj se je nadaljevalo z pisanjem programa in z veliko vajami, da bo vse teklo gladko kot mora.

 

Upamo, da je bil ves čas, ki smo ga vložili za priprave dobro izkoriščen in da bo Domijada taka, kot smo si jo zamislili.

Zahvaljujemo se vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri pripravi ter tudi tistim, ki so zbrali pogum in se odločili, da bodo pokazali svoj talent in tako popestrili dogajanje na Rogli.

VIDIMO SE NA ROGLI. (Erika)

 

 

Dostopnost