REAKCIJA

ZA NET REAKCIJA

RE-AKCIJA V DIJAŠKEM DOMU AJDOVŠČINA

Dijaški dom srednje šole Veno Pilon Ajdovščina, ki je bil zgrajen leta 1981, je drugi dom za okrog 200 dijakov in dijakinj. Zaradi dotrajanosti stavbe in opreme so v zadnjih letih potekale v domu razne prenove in menjave notranje opreme.

Ker skušamo v domu soustvariti mladostno, sproščeno in kreativno ozračje, smo v lanskem šol.l. skupaj z ustvarjalko Petro Doljak iz Nove Gorice zastavili projekt prenove mladinske sobe, poimenovan »Re-akcija«. Mladinska soba je prostor namenjen skupnemu delu in vsakodnevnemu druženju dijakov. V letošnjem šolskem letu bo projekt prenove popolnoma zaživel. Prvi korak je renoviranje foteljev. Ker se zavedamo nujnosti ekološkega ozaveščanja in ravnanja, bo delo potekalo v duhu uporabe starega, zavrženega. Tako smo pričeli z zbiranjem starega jeansa in podobnega blaga, iz katerega bodo nastala nove prevleke. Obenem vabimo vse, ki bi nam z materialom želeli priskočiti na pomoč, da se nam oglasite. (kontaktna št. 05 3664 126-Tina Vrčon-dijaški dom; 040 332 990  Petra Doljak)

P.S: Za ogled galerije klikni na sliko!

Deli
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this page