Pozdravljeni dijaki!

Dijaški dom Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina v sredo, 1. 4. 2020, odpira svoja vrata za prevzem nujnih potrebščin!

PREVZEM NUJNIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN V DIJAŠKEM DOMU IN NA ŠOLI

Dva tedna pouka na daljavo sta za nami, a temu načinu pouka še ni videti konca. Nekateri dijaki ste v dijaškem domu ali v omaricah na šoli pustili šolske potrebščine, ki bi jih sedaj nujno potrebujete za učenje doma. Za vas bomo odprli dijaški dom in šolo v sredo, 1. 4. 2020 od 13. do 16. ure.

V dijaški dom in šolo boste vstopali posamezno, zato vas prosimo za strpnost. Prosimo tudi, da ob prevzemu potrebščin in pri čakanju dosledno upoštevate zahtevano medsebojno razdaljo (2 m). Prav tako imejte s seboj masko in rokavice, ki jo obvezno uporabljajte ob prevzemu potrebščin. Ker od danes 0.00 ure velja še prepoved prehajanja iz ene občine v drugo, vam sporočamo, da je naša akcija sporočena na vse potrebne institucije (Civilna zaščite, občinsko redarstvo, policija). Če vas kdo od naštetih na poti v dijaški dom ustavi in povpraša o namenu njihove poti, povejte zakaj se gre.

V kolikor želite v sredo prevzeti vaše stvari, se obvezno najavite po elektronski pošti na naslov: karmen.lemut@ss-venopilon.si.

Želimo vam zdravja in motiviranosti pri delu na daljavo!

Vzgojitelji

 

 

Dostopnost