Informacije o vpisu v DD v šol. letu 2022/2023

Učenci (bodoči dijaki), ki želijo v šolskem letu 2022/2023 bivati v dijaškem domu, morajo v skladu z Rokovnikom o vpisu v dijaške domove do 4. aprila 2022 v dijaški dom poslati izpoljnjeno in podpisano prijavnico za sprejem v dijaški dom (Obr. PSDD-MŠŠ-1/18).

Učenci, ki bodo prijavnico pravočasno oddali, bodo v začetku junija 2022 na domač naslov dobili vabilo za vpis z vsemi potrebnimi informacijami. Vpis v dijaški dom bo potekal istočasno z vpisom v srednjo šolo. Točen datum vpisa bo objavljen naknadno.

solasalapng

 

 

 

 

Subvencija

V primeru, da dva (ali več) otroka iz iste družine sočasno bivata v dijaškem domu (katerem koli po Sloveniji), je drugi otrok (in vsi naslednji) upravičen do subvencije. To pomeni, da se oskrbnina plačuje samo za enega otroka, ostali bivajo v dijaškem domu brezplačno. Vlogo za subvencijo je potrebno poslati sočasno s prijavnico, in sicer do 4. 4. 2022.

Izpolnjeno prijavnico in vlogo za subvencijo oddate preko navadne pošte, na naslov Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina (Cesta 5. maja 12, 5270 Ajdovščina) ali preko elektronske pošte, na naslov svetovalnadd@ss-venopilon.si.
Deli
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterPrint this page