Dijake Dijaškega doma Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina obveščamo, da dijaški dom odpira svoja vrata v ponedeljek, 31. 8. 2020, ob 16. uri.

Dijake 1. letnika vabimo, da se vselijo med 16. in 17. uro. Ob 17. uri bomo v večnamenskem prostoru izvedli prvi roditeljski sestanek ter imeli priložnost spoznati matičnega vzgojitelja. Dijaka naj v prostore dijaškega doma spremlja samo EDEN OD STARŠEV/SKRBNIKOV.

POMEMBNO OBVESTILO! Pogoj za bivanje v dijaškem domu je podpisana nastanitvena pogodba. Tisti, ki je niste oddali, jo imejte na ta dan s seboj (izpolnjeno in podpisano v dveh izvodih).

Višji letniki  v dom prihajajte po sledečem vrstnem redu:

2. letnik: 17.00–18.00,

3. letnik: 18.00–19.00 in

4. letnik: 19.00–20.00.

V primeru, da bi v dijaški dom želeli priti ob drugi uri, vendar ne po 22. uri, se o tem dogovorite z matičnim vzgojiteljem prek elektronske pošte. Dijaki višjih letnikov, ki v letošnjem šolskem letu ne bi želeli bivati v dijaškem domu, to uredite čim prej in spremembo javite matičnemu vzgojitelju.

Prosimo, da se ob prihodu v dijaški dom držite potrebne medsebojne razdalje (1,5 do 2 m), nosite maske in si ustrezno razkužujte roke.
Veselimo se ponovnega snidenja z vami!
Vzgojitelji

Dostopnost