V sredo, 16. 1. 2019, je v  Dijaškem domu Ajdovščina potekal glasbeni večer. V goste smo povabili glasbenika Urbana Vidmarja, ki nas je navdušil s svojim petjem in igranjem na kitaro. V pogovoru nam je razkril, kako je potekala njegova glasbena pot, tudi v oddaji Nova zvezda Slovenije, kaj mu pomeni glasba, dal nam je tudi nekaj napotkov, kako uresničiti svoje načrte in želje.

Zablestele pa so tudi naše zvezde. Tayra nas  je popeljala skozi prizore filma A star is born s pesmijo Shallow, zapela nam je tudi pesem Call out my name. S svojimi talenti so nas navdušili Anže na klavirju, Jan na kahonu, domska plesna skupina, ki jo sestavljajo dijakinje Maja, Klementina, Maja, Teja in Klavdija, s pesmijo Ne bodi kot drugi so nastopile dijakinje Klara, Silvija in Nastja. Dogajanje pa so popestrile in ogrele naše harmonikašice z zabavnim programom.

Zabave pa ne bi bilo brez fantov iz Dijaškega doma Postojna, ki so se odzvali našemu vabilu in s seboj prinesli harmoniko ter se nam pridružili na plesišču. Pestro dogajanje so prekinile vzgojiteljice zaradi pozne ure, nam pa še vedno ni bilo dovolj, zato smo zadnji ples odplesali v avli dijaškega doma in se nato v sobe odpravili ožuljeni, utrujeni, vendar veselo razpoloženi.

Klara, dijakinja 1. letnika

Dostopnost